DESPRE NOI

Tavidor – prietenul casei tale şi totodată aliat al investiţiei care merită


CALITATE

Promovăm produse de calitate superioară și colaborăm cu cele mai bune firme de pe piață.

REZISTENȚĂ

Produsele noastre se bucură de o rezistență foarte mare la uzură și la alți factori.

PERSONALIZARE

Întrucât suntem la dispoziția clienților personalizăm produsele în funcție de cerințele și preferințele tale.

MONTAJ

După alegerea produselor, echipa face o programare și se îndreaptă către locuință pentru montaj.

Tavidor este raspunsul nevoilor tale de a dota căminul cu tâmplărie de calitate. Deviza Tavidor ţine nu numai de furnizarea unui complex portofoliu de uşi, ferestre şi accesorii, ci şi de înscrierea acestui brand în topul firmelor de tâmplărie PVC din Rădăuţi. Tavidor este alegerea perfectă pentru dotarea cu tâmplarie PVC fie a spaţiului intim al casei, fie în linia industrială. Indiferent de stil, locaţie sau pretenţie, totul se rezumă la cerinţe de confort: zgomotele, praful, şocul fonic să fie excluse. Descoperă gama Tavidor, tâmplarie PVC din Rădăuţi care atinge şi chiar depăşeşte pragul de înalta pretenţie, pentru a oferi aceeaşi cotă inaltă de mulţumire ulterioară.

Minima mentenanţă pentru maximum de confort – acest aspect defineşte orice produs din gama oferită de Tavidor. Diferite texturi, culori, stiluri însă mereu aceeaşi calitate. Pe termen lung, tâmplaria P.V.C. nu impune un set de reguli de îngrijire care să nu corespundă cu nivelul de satisfacţie şi din acest punct de vedere.

Inţelegem că de fapt investiţia în tamplărie este investiţia în nivelul de confort. Zgomotele şi multipli alţi factori ce pot perturba liniştea casei sau a spaţiului de muncă vin la pachet cu un preţ plătit la nivel extins: oboseală şi stres cauzate de factori ce atrag atenţia de la ce contează de fapt. Când pui preţ pe starea de bine, investeşti rezonabil. Exact acest aspect Tavidor îl respectă ca regulă nescrisă, însă confirmată de anii de experienţă.

Ne-am consolidat poziţia de lider pe piaţa de profil prin muncă şi profesionalism. Suntem mereu preocupaţi de cercetare şi inovare a portofoliilor de produse; 15 ani de certificare a experienţei noastre sunt totodată şi validarea calităţilor pe care le punem în slujba ta: tâmplărie P.V.C. variată în design, ferestre, uşi şi accesorii de calitate ireproşabilă.

Evoluţia tâmplăriei PVC în termeni de design, durabilitate şi calitate înseamnă rezistenţă la factori de mediu şi o garanţie extinsă a produselor. Îmbinate, aceste aspecte sunt definitorii pentru Tavidor, furnizor de tâmplărie PVC în Rădăuţi şi nu numai. Cu 3 ţinte bine definite, tâmplăria PVC din gama Tavidor acoperă nevoile din punct de vedere tehnic, funcţional şi estetic – prietenul casei tale şi totodată aliat al investiţiei care merită!


+20 ani

EXPERIENȚĂ

+ 500

CASE ECHIPATE

97%

CLIENȚI MULȚUMIȚI

+ 6

JUDEȚE PARCURSE

SUNĂ ACUM